Vedligeholdelse for erhverv

Vedligeholdelse for erhverv

Finalist som årets brolægger 2023, 2022, 2021, 2020, 2019 & 2018

Vi er specialister i vedligeholdelse af erhvervsarealer

Hos JJ Entreprenør & Anlæg har vi mange års erfaring i vedligehold af erhvervsarealer. Vi har en bred vifte af kompetencer, hvilket gør det muligt for os at løfte en lang række forskellige opgaver for erhverv. Vi kan bl.a. stå for vedligehold af fabriksarealer, butikkers parkeringspladser, arealer for boligforeninger og meget mere.

Vi har altid fokus på at levere den højeste kvalitet til alle vores kunder, og vi sørger for, at alle små detaljer bliver lavet til perfektion. Vi er enormt alsidige, og vi leverer skræddersyet løsninger, der altid tager udgangspunkt i dine behov.

Vi skræddersyer en aftale til jer, som bl.a. kan indebære sæsonbeskæring, vedligeholdelse af grønne arealer, fjernelse af løvfald, vintertjeneste, vedligeholdelse af plæner samt plæneklip.

Vi lægger din terrasse og ordner din have

Kunderne er altid i centrum

Når du vælger os til at stå for vedligehold af diverse arealer, så er du altid garanteret en god dialog fra start til slut. Det giver os de bedste forudsætninger for at kunne levere et resultat, der lever op til dine forventninger. Du vil altid blive mødt med et smil og ydmyghed overfor opgaven.

Vi benytter kun de bedste produkter og maskiner på markedet. Det er med til at sikre høj kvalitet, uanset hvad dine ønsker måtte være. Når du lader professionelle stå for vedligeholdelse, er du garanteret maksimal holdbarhed og smuk æstetik.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge dygtige fagfolk til at stå vedligeholdelse for erhverv? Tøv ikke med at kontakt os. Vi står klar med ærlig og kompetent vejledning, der tager udgangspunkt i netop dig og din virksomhed.

Du kan kontakte os på telefon 70 50 51 51 eller via mail kontakt@jj-gruppen.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Fordele ved at samarbejde med os

 • Vi varetager opgaver i ethvert omfang

  Vi har flere faggrupper ansat, og vi kan derfor varetage større opgaver, der fordeler sig over flere typer af opgaver. Herunder bl.a. brolægger-, anlægsgartner-, tømrer-, entreprenør-, og gravearbejde.

 • Vi har tilfredse kunder

  Vi sætter en stor ære i, at mange af vores kunder har kunnet anbefale os til andre. Vi betragter dette som et kæmpe skulderklap og udgør vores kvalitetsstempel.

 • Vi arbejder ud fra grundværdier

  Firmaet bygger på tre grundværdier: loyalitet, kvalitet og en kundetilfredshed. Der lægges stor vægt på at kunden skal føle sig i trygge hænder før, under og efter arbejdets udførelse.

 • God service er en selvfølge

  Vi har altid sat – og sætter til stadighed – en stor ære i at yde en personlig service uanset, hvor stor eller lille en opgave, der udføres. Denne kvalitet afspejles i firmaet.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Beskriv din opgave

Forårs Kampagne

Drømmer du om at forvandle din have eller terrasse til et smukt og funktionelt uderum? Så er det nu, du skal slå til!

Vi tilbyder 15% rabat på brolægning frem til 31. marts. Vi kan skabe smukke og holdbare belægninger, der vil forbedre din ejendoms udseende og værdi i årevis fremover.

Men vent ikke for længe med at tage beslutningen - spar penge og realiser dine drømme om nye udearealer allerede i dag!