Brolægger med mange års erfaring

Brolægger

Finalist som årets brolægger 2023, 2022, 2021, 2020, 2019 & 2018

Hvorfor vælge JJ Entreprise & Anlæg som din brolægger?

Søger du en brolægger som kan lægger de din nye indkørsel, terrasse, havegang eller fortov? Så er JJ Entreprenør & Anlæg det sikre valg. Vi har siden vores første nominering i 2018, været finalister som Årets Brolægger i 5 år i træk. Denne placering er udtryk for vores høje kundetilfredshed, samt mange glade anmeldelser.

 • Rådgivning – vi er eksperterne og derfor skal vi nok hjælpe dig med at vælge den løsning som er optimal for dig.
 • Erfaring – som brolægger gennem mange år ved vi præcis hvad der skal til for at lave et stykke arbejde som både er flot og holdbart.
 • Service – hos er glade kunder det vigtigste og vi får ikke flotte anmeldelser hvis vi ikke overholder de aftaler vi laver med vores kunder.

Vi kan hjælpe med brolægning i alle former og størrelser. Hos os er det kun fantasien der sætter grænser. Derfor tilbyder vores brolægger altid at komme med gode idéer, så du kan få det maksimale ud af din have eller indkørsel.

Vi lægger din terrasse og ordner din have

Kontakt os og få et godt tilbud og en pris på brolægning

Ønsker du at få en snak med en brolægger og modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 50 51 51, sende en mail til kontakt@jj-gruppen.dk eller udfylde formularen her på siden. Vores brolægger arbejder i København, Odsherred og på resten af Sjælland og garanterer dig rådgivning hele vejen fra idé til færdigt projekt!

Fordele ved at samarbejde med os

 • Vi varetager opgaver i ethvert omfang

  Vi har flere faggrupper ansat, og vi kan derfor varetage større opgaver, der fordeler sig over flere typer af opgaver. Herunder bl.a. brolægger-, anlægsgartner-, tømrer-, entreprenør-, og gravearbejde.

 • Vi har tilfredse kunder

  Vi sætter en stor ære i, at mange af vores kunder har kunnet anbefale os til andre. Vi betragter dette som et kæmpe skulderklap og udgør vores kvalitetsstempel.

 • Vi arbejder ud fra grundværdier

  Firmaet bygger på tre grundværdier: loyalitet, kvalitet og en kundetilfredshed. Der lægges stor vægt på at kunden skal føle sig i trygge hænder før, under og efter arbejdets udførelse.

 • God service er en selvfølge

  Vi har altid sat – og sætter til stadighed – en stor ære i at yde en personlig service uanset, hvor stor eller lille en opgave, der udføres. Denne kvalitet afspejles i firmaet.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Beskriv din opgave

Forårs Kampagne

Drømmer du om at forvandle din have eller terrasse til et smukt og funktionelt uderum? Så er det nu, du skal slå til!

Vi tilbyder 15% rabat på brolægning frem til 31. marts. Vi kan skabe smukke og holdbare belægninger, der vil forbedre din ejendoms udseende og værdi i årevis fremover.

Men vent ikke for længe med at tage beslutningen - spar penge og realiser dine drømme om nye udearealer allerede i dag!