Socialt ansvar og CSR

Socialt ansvar og CSR

Finalist som årets brolægger 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019 & 2018

Finalist som årets brolægger 2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019 & 2018

Finalist som årets brolægger
2024, 2023, 2022, 2021, 2020, 2019 & 2018

Integrering af Ukrainske Flygtninge i JJ Gruppen A/S

I JJ Gruppen A/S mener vi, at socialt ansvar og virksomheders samfundsansvar (CSR) er afgørende for at skabe en positiv indflydelse på samfundet. Vi er stolte af vores engagement i at hjælpe bl.a. ukrainske flygtninge med at finde en ny start i Danmark ved at give dem en mulighed for arbejde og integration i vores virksomhed.

I samarbejde med Odsherred, Holbæk og Kalundborg kommune har vi etableret et godt og bæredygtigt samarbejde, der fokuserer på at integrere bl.a. ukrainske flygtninge inden for vores fagområder, herunder brolægning, anlægsgartneri, tømrerarbejde og entreprenørvirksomhed. Gennem dette samarbejde kan vi give dem den nødvendige støtte og mulighed for at genopbygge deres liv i Danmark.

I oktober 2021 modtog JJ Gruppen A/S Kalundborg Jobcenters CSR-pris for ”at have udvist en stor social ansvarlighed og rummelighed overfor borgere med behov for hjælp til at finde en plads på arbejdsmarkedet”. Denne anerkendelse er vi meget beærede over at være blevet udvist.

Vi har set flere succeshistorier, hvor ukrainske flygtninge ikke bare har opnået fastansættelse hos JJ Gruppen A/S, men også er blevet nogle af virksomhedens nøglepersoner. Vi sætter stor pris på at kunne give mennesker, som har svære odds i livet en chance til, og at tilbyde dem muligheden for at skabe – eller videreudvikle – sin karriere hos os. Disse medarbejdere har ikke blot tilført vores virksomhed deres faglige kompetencer, men de har også beriget vores arbejdsmiljø med deres unikke baggrund og kultur.

Vi lægger din terrasse og ordner din have

”Jeg har aktivt søgt job på det danske arbejdsmarked i over et halvt år. Først var jeg i praktik på skolen i 3 måneder, men efter at have gennemført den blev jeg arbejdsløs igen. På det tidspunkt var jeg klar til ethvert job. Da jeg blev tilbudt et job som rengøringsassistent på kontoret hos JJ Gruppen A/S, takkede jeg gerne imod det. Men da virksomhedens direktør efter en måneds arbejde som rengøringsassistent foreslog, at jeg kunne få en administrativ rolle på kontoret hos JJ, blev jeg glædeligt overrasket og takkede ja.

Hos JJ Gruppen A/S oplevede jeg en hurtig karrierevækst, hvor jeg fik benyttet mine kompetencer – både personlige og professionelle. Der er en behagelig, varm og venlig atmosfære her, jeg føler mig godt tilpas og elsker mit job meget. Jeg er meget glad for, at jeg fik muligheden for at bruge mine faglige kompetencer, som jeg brugte, mens jeg arbejdede i Ukraine, og har også markant forbedret mit kendskab til det danske sprog. Det føler, at jeg trak min lykkeseddel frem og kunne finde min plads på det danske arbejdsmarked. Jeg takker JJ Gruppens A/S ledelse for denne mulighed.”

– Administrativ medarbejder i JJ Gruppen A/S, Kseniia Myronova”En tillidsfuld dansk virksomhed! Jeg ankom til Danmark i februar 2022. Jeg fik job hos JJ Gruppen A/S, hvorefter de hjalp mig med at finde bolig og gav mig arbejdstøj med logo. I starten var det svært for mig at arbejde på lige fod med alle, men jeg tilpassede mig hurtigt. Nu lægger jeg belægninger, planter træer, lægger rullegræs og meget mere.

Det, jeg godt kan lide ved JJ Gruppen A/S, er, at medarbejderne ikke føler sig åndet i nakken med kontrol. Der hersker tillid mellem ledelse og medarbejdere. Samtidig er jeg godt klar over, at arbejdet skal udføres med højeste kvalitet, og det bestræber jeg mig altid på. Det vigtigste er at være en god specialist, og så vil ledelsen stole på dig, når de kan være sikre på den høje kvalitet af dit arbejde. JJ Gruppen A/S beskæftiger meget søde og venlige mennesker. Jeg er glad for at være en del af dette team. Ledelsen af virksomheden er meget venlig og behandler medarbejderne med forståelse. Jeg er for nylig begyndt at lære dansk på en sprogskole, og jeg håber, at dette vil hjælpe mig med at arbejde endnu mere effektivt og fremme min karriere i virksomheden.”

– Brolægger hos JJ Gruppen A/S, Serhii Kolisnichenko”Frihed og faglig udvikling. Jeg forlod Ukraine under besættelsen, og først tog jeg med min familie til Ungarn. Et par måneder senere flyttede vi til Danmark, fordi vi ikke havde det godt i Ungarn. Jeg fortryder ikke mit valg et øjeblik. Danmark er blevet mit andet hjem for mig, fordi mit hus og min søsters hus er fuldstændig ødelagt. Vi har simpelthen ingen steder at gå tilbage til.

Hos JJ Gruppen A/S føler jeg mig godt tilpas og har det godt. Her anvender jeg min viden og kompetencer, og tilegner mig samtidig ny viden og færdigheder. F.eks. arbejdede jeg aldrig med traktorer i Ukraine – kun med biler, men nu ved jeg, hvordan man vedligeholder og reparerer dem. Jeg kan godt lide, at jeg i hos JJ Gruppen A/S kan engagere mig i min faglige udvikling, samtidig med at jeg føler mig rolig og fri. Jeg kan rigtig godt lide, at jeg selv kan regulere min arbejdstid og arbejdsplan, jeg har tid nok til at hvile og sove godt 😊 Ledelsen behandler mig varmt og venligt, og jeg er altid sikker på, at mine ønsker og forslag altid vil blive taget imod og tages i betragtning og bringe det ud i livet.”

– Mekaniker hos JJ Grippen A/S, Serhii Kovalenko

For os er det ikke bare en envejsudveksling. Vi har erfaret, at integrationssamarbejdet ikke blot gavner ukrainske flygtninge, men også vores virksomhed som helhed. Det er værdifuldt for os at kunne investere i at bygge videre på folks kompetencer og oplære dem i de danske standarder, og samtidig lade os inspirere af de smarte og innovative metoder, der endnu ikke har ramt den danske håndværksbranche. I andre tilfælde får vi mulighed for at lære folk op fra begyndelsen og derved skabe dygtige medarbejdere inden for et fag, der ofte har svært ved at tiltrække tilstrækkeligt med arbejdskraft. Begge typer samarbejde har vi erfaret kan skabe stor værdi for både virksomheden faglige udvikling og medarbejderne personligt.

Vi tror på, at mangfoldighed og inklusion er med til at styrke vores virksomhed og gør os mere robuste og innovative. Ved at tage socialt ansvar og støtte mennesker i deres integrationsproces, bidrager vi ikke kun til samfundet, men skaber også et positivt bidrag til vores egne medarbejdere og vores forretning som helhed.

Vi er stolte af vores engagement i at være en del af noget større og være med til at gøre en forskel. Hos JJ Gruppen A/S tror vi på, at socialt ansvar og CSR ikke blot er et buzzword, men et aktivt engagement, der skal være en integreret del af enhver virksomheds DNA for at skabe en mere bæredygtig og inkluderende fremtid for os alle.

Fordele ved at samarbejde med os

 • Vi varetager opgaver i ethvert omfang

  Vi samarbejder med en række kompetente faggrupper, hvilket gør os i stand til at varetage mange forskellige typer opgaver. Vi kan både tage os af omfattende entrepriser og mindre hyggeprojekter indenfor bl.a. brolægger-, anlægsgartner-, tømrer-, entreprenør-, og gravearbejde.

 • Vi har tilfredse kunder

  Vi sætter en stor ære i, at mange af vores kunder har kunnet anbefale os til andre. Vi betragter dette som et kæmpe skulderklap og udgør vores kvalitetsstempel.

 • Vi arbejder ud fra grundværdier

  Firmaet bygger på tre grundværdier: loyalitet, kvalitet og en kundetilfredshed. Der lægges stor vægt på at kunden skal føle sig i trygge hænder før, under og efter arbejdets udførelse.

 • God service er en selvfølge

  Vi har altid sat – og sætter til stadighed – en stor ære i at yde en personlig service uanset, hvor stor eller lille en opgave, der udføres. Denne kvalitet afspejles i firmaet.

 • Vi varetager opgaver i ethvert omfang

  Vi har flere faggrupper ansat, og vi kan derfor varetage større opgaver, der fordeler sig over flere typer af opgaver. Herunder bl.a. brolægger-, anlægsgartner-, tømrer-, entreprenør-, og gravearbejde.

 • Vi har tilfredse kunder

  Vi sætter en stor ære i, at mange af vores kunder har kunnet anbefale os til andre. Vi betragter dette som et kæmpe skulderklap og udgør vores kvalitetsstempel.

 • Vi arbejder ud fra grundværdier

  Firmaet bygger på tre grundværdier: loyalitet, kvalitet og en kundetilfredshed. Der lægges stor vægt på at kunden skal føle sig i trygge hænder før, under og efter arbejdets udførelse.

 • God service er en selvfølge

  Vi har altid sat – og sætter til stadighed – en stor ære i at yde en personlig service uanset, hvor stor eller lille en opgave, der udføres. Denne kvalitet afspejles i firmaet.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Beskriv din opgave