Etablering af pool

Etablering af pool

Finalist som årets brolægger 2023, 2022, 2021, 2020, 2019 & 2018

Hvordan foregår etablering af pool?

Når vi varetager en etablering af pool, så er vi med dig hele vejen gennem forløbet.

Vi starter med at gennemgå dine ønsker til æstetik, funktionalitet, form, størrelse samt den dybde du ønsker at poolen skal have. Efter at udgravningen er færdig, støbes fundamentet og de valgte materialer leveres og monteres. I forhold til valg af materiale, findes der som udgangspunkt 5 forskellige typer pools:

 • Stålpools
 • Panelpools
 • Træpools
 • Betonpools
 • Glasfiberpools

Hvilken type skal du så vælge? Det afhænger af både behov, plads, budget og krav til æstetik. Er du tvivl, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder dig naturligvis gerne fra start til slut når du skal have anlagt en ny pool.

En investering der skaber glæde og fornøjelse i mange år frem

Etablering af pool udføres af eksperter

Har du behov for hjælp til at designe din nye pool og det tilhørende poolområde, kan vi naturligvis også være behjælpelige, når vi står for etablering af pool. Ønsker du eksempelvis en overdækning, der beskytter poolen imod skidt og nedfaldne blade, har vi som entreprenør også stor erfaring med at varetage dette. Med os får du et hold af eksperter stillet til rådighed, som ved hvad det kræver når der skal etableres en pool. På den måde er du sikret at lovgivning bliver overholdt og at du ikke ender i problemer senere hen.

Drømmer du om din egen pool?

I JJ Entreprenør & Anlæg har vi mange års erfaring med etablering af pool. Uagtet hvordan du ønsker at din nye pool skal tage sig ud, er vi den rette til at hjælpe dig med at anlægge den. Kontakt os og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 70 50 51 51 eller via mail på kontakt@jj-gruppen.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Fordele ved at samarbejde med os

 • Vi varetager opgaver i ethvert omfang

  Vi har flere faggrupper ansat, og vi kan derfor varetage større opgaver, der fordeler sig over flere typer af opgaver. Herunder bl.a. brolægger-, anlægsgartner-, tømrer-, entreprenør-, og gravearbejde.

 • Vi har tilfredse kunder

  Vi sætter en stor ære i, at mange af vores kunder har kunnet anbefale os til andre. Vi betragter dette som et kæmpe skulderklap og udgør vores kvalitetsstempel.

 • Vi arbejder ud fra grundværdier

  Firmaet bygger på tre grundværdier: loyalitet, kvalitet og en kundetilfredshed. Der lægges stor vægt på at kunden skal føle sig i trygge hænder før, under og efter arbejdets udførelse.

 • God service er en selvfølge

  Vi har altid sat – og sætter til stadighed – en stor ære i at yde en personlig service uanset, hvor stor eller lille en opgave, der udføres. Denne kvalitet afspejles i firmaet.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Beskriv din opgave

Forårs Kampagne

Drømmer du om at forvandle din have eller terrasse til et smukt og funktionelt uderum? Så er det nu, du skal slå til!

Vi tilbyder 15% rabat på brolægning frem til 31. marts. Vi kan skabe smukke og holdbare belægninger, der vil forbedre din ejendoms udseende og værdi i årevis fremover.

Men vent ikke for længe med at tage beslutningen - spar penge og realiser dine drømme om nye udearealer allerede i dag!