Haveservice
– vedligeholdelse og pleje af haver og haveanlæg

Haveservice

Finalist som årets brolægger 2023, 2022, 2021, 2020, 2019 & 2018

Ønsker du mere tid til at lave andet end passe din have?

Med fast haveservice kan du lade JJ Entreprenør & Anlæg vedligeholde og pleje din have – 100% efter aftale med dig.

Haveservice er til dig, der bare ønsker at nyde havens glæder med duften, freden og fuglesangen, men ikke har tiden til havearbejdet. Med en fast aftale sikrer du, at haven eller anlægget altid fremstår smuk og indbydende.

Aftalen skræddersyes efter din have og dine ønsker, og kan f.eks. indeholde græsslåning, beskæring, kultivering, gødskning, snerydning, fjernelse af løvfaldet eller andre opgaver, der skal løses i årets løb.

Står du med en enkelt opgave, løser vi også den effektivt og flot efter en fast timepris, så du kun betaler for den tid vi reelt arbejder.

Vi løser opgaver i villahaver, på sommerhusgrunde, i boligforeninger og i parker og firmahaver. Kort sagt tager vi os godt af alle grønne områder.

Vi lægger din terrasse og ordner din have

Få et skræddersyet tilbud på haveservice

Er du interesseret i en uforpligtende snak om vedligeholdelse af din have? Så kan du få et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 70 50 51 51, sende en mail på kontakt@jj-gruppen.dk eller udfylde formularen. Vi kører ud til kunder i Odsherred og Holbæk, men har ikke noget i mod at køre på resten af Sjælland.

Fordele ved at samarbejde med os

 • Vi varetager opgaver i ethvert omfang

  Vi har flere faggrupper ansat, og vi kan derfor varetage større opgaver, der fordeler sig over flere typer af opgaver. Herunder bl.a. brolægger-, anlægsgartner-, tømrer-, entreprenør-, og gravearbejde.

 • Vi har tilfredse kunder

  Vi sætter en stor ære i, at mange af vores kunder har kunnet anbefale os til andre. Vi betragter dette som et kæmpe skulderklap og udgør vores kvalitetsstempel.

 • Vi arbejder ud fra grundværdier

  Firmaet bygger på tre grundværdier: loyalitet, kvalitet og en kundetilfredshed. Der lægges stor vægt på at kunden skal føle sig i trygge hænder før, under og efter arbejdets udførelse.

 • God service er en selvfølge

  Vi har altid sat – og sætter til stadighed – en stor ære i at yde en personlig service uanset, hvor stor eller lille en opgave, der udføres. Denne kvalitet afspejles i firmaet.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Beskriv din opgave

Forårs Kampagne

Drømmer du om at forvandle din have eller terrasse til et smukt og funktionelt uderum? Så er det nu, du skal slå til!

Vi tilbyder 15% rabat på brolægning frem til 31. marts. Vi kan skabe smukke og holdbare belægninger, der vil forbedre din ejendoms udseende og værdi i årevis fremover.

Men vent ikke for længe med at tage beslutningen - spar penge og realiser dine drømme om nye udearealer allerede i dag!