Brolægning og flisebelægning
til have og anlæg

Brolægning og belægning

Finalist som årets brolægger 2023, 2022, 2021, 2020, 2019 & 2018

JJ Entreprenør & Anlæg er ekspert i brolægning

JJ Entreprenør & Anlæg har stor erfaring som brolægger. Vi udfører brolægning med alle materialer og teknikker, der gør det muligt for os at lave løsninger, som lever op til vores kunder forventninger og vores egne høje kvalitetskrav.

Vi tilbyder flisebelægning af alle elementer i din have eller anlæg: terrasser, indkørsler, blomsterbede, støttemure, trapper osv. Vi stiller altid vores store viden om brolægning til rådighed, så vi kan hjælpe vores kunder til at vælge den løsning som passer deres behov bedst. Vi er aldrig bange for at være eksperter!

Vi lægger din terrasse og ordner din have

3 tips som sikrer dig flisebelægning i højeste kvalitet

 • Fundamentet under en belægning skal være korrekt udført. Det er et hårdt og krævende arbejde, som man kun lægger mærke til, hvis det går galt, og fliserne i din indkørsel eller på terrassen forskubber sig efter måske bare et år.
 • Vi bruger de bedst egnede materialer til opgaven. Det er vigtigt at vide, hvilke materialer, der egner sig til hvilken type anlæg. Det giver det bedste og billigste resultat.
 • Vores brolæggere SKAL være i besiddelse af faglig stolthed. De har erfaring, håndelag og et ønske om ALTID at skabe det bedste produkt. Deres håndværksmæssige kunnen sikrer, at forudsætningerne for en opgave er nøje overvejet.

Det er vores opskrift på at levere brolægning i den kvalitet, der skal til, for at skabe et resultat, der holder i mange år.

Indhent et uforpligtende tilbud på brolægning

Ønsker du en snak og et uforpligtende tilbud på dit projekt? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 50 51 51, sende en mail til kontakt@jj-gruppen.dk eller udfylde formularen her på siden. Vi arbejder på hele Sjælland og garanterer dig rådgivning hele vejen fra idé til færdigt projekt!

Fordele ved at samarbejde med os

 • Vi varetager opgaver i ethvert omfang

  Vi har flere faggrupper ansat, og vi kan derfor varetage større opgaver, der fordeler sig over flere typer af opgaver. Herunder bl.a. brolægger-, anlægsgartner-, tømrer-, entreprenør-, og gravearbejde.

 • Vi har tilfredse kunder

  Vi sætter en stor ære i, at mange af vores kunder har kunnet anbefale os til andre. Vi betragter dette som et kæmpe skulderklap og udgør vores kvalitetsstempel.

 • Vi arbejder ud fra grundværdier

  Firmaet bygger på tre grundværdier: loyalitet, kvalitet og en kundetilfredshed. Der lægges stor vægt på at kunden skal føle sig i trygge hænder før, under og efter arbejdets udførelse.

 • God service er en selvfølge

  Vi har altid sat – og sætter til stadighed – en stor ære i at yde en personlig service uanset, hvor stor eller lille en opgave, der udføres. Denne kvalitet afspejles i firmaet.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Beskriv din opgave