Finalist som årets brolægger 2023, 2022, 2021, 2020, 2019 & 2018

Tømrerarbejde i alle omfang

Hos JJ Entreprenør & Anlæg udfører vi alle former for tømrerarbejde. Vi leverer kvalitetssikkert håndværk efter dine ønsker.

Har du brug for en tømrer, kan vi hjælpe dig. Hos JJ Entreprenør & Anlæg kan vi tilbyde enhver løsning indenfor tømrerfaget. Med os som din tømrer er du garanteret et resultat i høj kvalitet, som står færdigt til den aftalte tid. Vi løser enhver tømreropgave både større og mindre.
Vores arbejde som tømrer dækker et bredt område, og vi løser opgaver over hele Sjælland for både privat- og erhvervskunder. Vi kan blandt andet hjælpe med følgende:

 • Renovering af lofter, gulve og vægge
 • Udskiftning af døre og vinduer
 • Renovering af tag
 • Opsætning af hegn
 • Diverse tømreropgaver

Vi lægger din terrasse og ordner din have

Pålidelig og erfaren tømrer

Hos JJ Entreprenør & Anlæg kommer din tilfredshed i første række. Når du vælger os til at løse opgaven, kan du føle dig i trygge hænder. Med flere års erfaring og stærke kompetencer kan vi levere et holdbart håndværk, som imødekommer dine ønsker. Gennem en tæt dialog og grundig planlægning sørger vi for et godt samarbejde, hvor du er involveret.

Skal du have løst en større tømrer- eller anlægsopgave, kan vi varetage hele entreprisen. Vi er specialister i haveanlæg og kan i denne forbindelse udfører alt fra tømrerarbejde til brolægning og belægning.

Få et tilbud på tømrerarbejde

Vi er en samarbejdspartner, som du kan stole på, og hvor du altid kan forvente kompetent rådgivning og vejledning. Skal vi træde til som din tømrer, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en indledende snak om projektet og kommer med et tilbud på en professionel løsning.

Hvad end der er behov for en tømrer til en opgave inden- eller udendørs, kan du ringe til os på telefon 70 50 51 51 eller skrive til os på mail kontakt@jj-gruppen.dk. Når du henvender dig til os, får du hurtigt svar

Fordele ved at samarbejde med os

 • Vi varetager opgaver i ethvert omfang

  Vi har flere faggrupper ansat, og vi kan derfor varetage større opgaver, der fordeler sig over flere typer af opgaver. Herunder bl.a. brolægger-, anlægsgartner-, tømrer-, entreprenør-, og gravearbejde.

 • Vi har tilfredse kunder

  Vi sætter en stor ære i, at mange af vores kunder har kunnet anbefale os til andre. Vi betragter dette som et kæmpe skulderklap og udgør vores kvalitetsstempel.

 • Vi arbejder ud fra grundværdier

  Firmaet bygger på tre grundværdier: loyalitet, kvalitet og en kundetilfredshed. Der lægges stor vægt på at kunden skal føle sig i trygge hænder før, under og efter arbejdets udførelse.

 • God service er en selvfølge

  Vi har altid sat – og sætter til stadighed – en stor ære i at yde en personlig service uanset, hvor stor eller lille en opgave, der udføres. Denne kvalitet afspejles i firmaet.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Beskriv din opgave

Forårs Kampagne

Drømmer du om at forvandle din have eller terrasse til et smukt og funktionelt uderum? Så er det nu, du skal slå til!

Vi tilbyder 15% rabat på brolægning frem til 31. marts. Vi kan skabe smukke og holdbare belægninger, der vil forbedre din ejendoms udseende og værdi i årevis fremover.

Men vent ikke for længe med at tage beslutningen - spar penge og realiser dine drømme om nye udearealer allerede i dag!